• MENU

DE

Wieringer

aanpak

lekker en gezellig eten in een restaurant in hippolytushoef? mieke's eten en drinken heeft een capaciteit van 60 gasten en staat bekend om de laagdrempelige en gemoedelijke sfeer. de inrichting van het restaurant en de brede menukaart zorgen ervoor dat iedereen zich thuis voelt bij mieke's eten en drinken.

Het proeverij menu

 

Uit eten duur?

Niet bij Mieke’s eten en drinken. Voor de lage prijs van € 26,50 per persoon garanderen wij dat u goed én gezellig dineert. Bij Mieke’s eten en drinken serveren we doorlopend gerechten tussen 17.00 en 21.00 uur. Vier uur smaakvol dineren inclusief bediening aan tafel, dus geen buffet en wachtrij!

Proeven en genieten van allerlei lekkere hapjes: het kan voor slechts € 26,50. De menukaart, met een keur aan vis,-, vlees- en vegetarische gerechten, vindt u op de placemat.

FAQ

Hoe werkt het?

tussen 17:00 en 21:00 uur kunt u Bij Mieke’s eten en drinken proeven en genieten van de gerechten uit ons proeverij menu. U bestelt per keer één gerecht, dat aan tafel geserveerd wordt.

Bij elke gang kunt u extra stokbrood met aioli, friet of salade bestellen.

u kunt gerechten bestellen tot het moment dat onze keuken om 21:00 uur sluit.

Klik hier voor het Proeverij menu

RESERVEREN

A-la-Carte

 

In onze keuken wordt zoveel mogelijk gewerkt met lokale producten. De smaken en producten van het voormalige eiland Wieringen zijn heerlijk, dus willen we ze graag, waar mogelijk, verwerken in onze gerechten.

Met Den Oever als aanvoerhaven van verse vis om de hoek, hebben we het hele jaar door een aanbod van diverse soorten vis en schaal- en schelpdieren.

Het a-la-carte menu is seizoensgebonden, dus deze wordt regelmatig aangepast.

 

Submitting Form...

The server encountered an error.

Aanvraagd verstuurd.

A-La-CARTE

Klik hier voor het a-la-carte menu

Mieke's eten & drinken

Rijksstraatweg 15

1777PE Hippolytushoef

Tel. 0227-592585

Openingstijden

Donderdag – vanaf 16:00 uur

Vrijdag – vanaf 16:00 uur

Zaterdag – vanaf 16:00 uur

Zondag – vanaf 16:00 uur

  • MENU